Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta Çanakkale şehitleri anıldı

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. Yıldönümü sebebiyle düzenlene etkinliğe katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü her yıl düzenli olarak anılmaya devam ediyor. Anma etkinliğine Aksaray’ın ilçeleri de dahil olarak Çanakkale’de şehit olan askerleri anmak için bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününe değinilen konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından gösteri ve şiirlerin okunmasıyla devam eden törende duygu dolu anlar yaşandı.

Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı   özel ve anlamlı güne değinerek yaptığı konuşmasında, “Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde; işgalcilere geçit vermeyen aziz şehitlerimizi, milletin yaralı bağrında bağımsızlık umudunu yeşerten Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan için Canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz” ifadesini kullandı.

Törene; Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Siyasi Partilerin İlçe Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Amirleri, Gaziler, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Fatma Altınok