Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta Atatürk anıldı; öğrencilerden duygusal koreografi!

Güzelyurt Çok Programlı Anadolu

Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri 10 Kasım’a özel muhteşem bir koreografiye imza attılar. Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yılında yapılan koreografi görenler tarafından takdirle karşılandı.

10 Kasım 1938’de aramızdan ayrılan Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri tüm Türkiye’de yapılıyor. Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri de yaptıkları koreografi ile Mustafa Kemal Atatürk’ü andılar. 150 öğrenci ve öğretmenler koreografide, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat olan 09.05’i bedenleriyle oluşturdular. Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan koreografi büyük beğeni topladı.
Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Nergiz yaptığı açıklamada; “Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük komutan, eşsiz devlet adamı Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi, saygı ve gönül borcu duyarak özlemle anıyoruz. Biz bu yıl bütün değerlerimizi yaşatmaya çalışmamızın ötesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılını ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü öğrencilerimize duyarak, hissederek yaşamalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet Bayramı’ndan itibaren 10 Kasım’a kadar okulumuzda her gün bir etkinlik gerçekleştirdik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılı anma etkinlikleri kapsamında Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından koreografi hazırlandı. Koreografide emeği geçen öğretmen arkadaşlara ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında, bir kez daha rahmet özlem ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz