Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt yöresel yemekleri festivalde tanıtıldı

  Güzelyurt’un gastronomi lezzetleri

 

Güzelyurt’un gastronomi lezzetleri Güzelyurt Gastronomi Festivali’nde tanıtıldı. 22 – 24 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Güzelyurt Gastronomi Festivali kapsamında, Güzelyurt lezzetlerinin tanıtımı Karbella otelde yapıldı.

Gastronomi Festivali’ne Kaymakam Can Alperen Tasavlı, İlçe Belediye Baskanı Ünal Demircioğlu, Ünlü şeflerimiz, misafirler katılım sağladı.

Güzelyurt ilçesinin tarihi, kültürel, tescilli lezzetlerinin vitrine çıktığı Güzelyurt Gastronomi Festivali, Güzelyurt ilçesinin gelenekleştireceği en önemli festivallerden biri olacak.

Gastronomi Festivali; Güzelyurt’un geçmişten geleceğe tanınan lezzetlerin yanı sıra, ünlü şeflerinde yer aldığı programlar, söyleşiler, şeklinde düzenlendi.

Tarih, kültür ve medeniyet şehri Güzelyurt’un gelenekten geleceğe taşınması gereken ipeksi lezzetlerinin tanıtıldığı festival, tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin yanı sıra gastronomisi ve mutfak kültürü ile de köklü bir geçmişe sahip olan Güzelyurt’un gastronomi kültürünü ortaya koyuyor. Kaymakam Can Alperen Tasavlı, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür edip, çalısmalarında kolaylıklar diledi .

Haber: Ağustos Gerçe