Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt Turizmine Bakanlık Desteği: Ersoy İncelemelerde Bulundu!

Ak Parti Aksaray İl

Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı Aksaray iline gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Aksaray iline Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hizmete kazandırılan Ihlara Vadisi Cam Teras ve Kafeterya açılışı için gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy açılışın ardından Aksaray protokolü ile birlikte Güzelyurt ilçesini ziyaret etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Latif Ağır, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, İlçe Başkanı Ruhi Turgut, Belediye Başkan Adayı Ünal Demircioğlu, protokol üyelerinin katılım sağladı.

Güzelyurt İlçesinde bulunan vadileri, yeraltı şehirleri, kiliselerde incelemelerde bulunan heyet Bakan Ersoy’a bilgiler verdi. Güzelyurt ilçesinin turizme kazandırılması ve ziyaretçilerin uğrak noktası haline dönüştürmek amacıyla tanıtımının yapılmasına olanak sağlaması hedefleniyor.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından ziyarete yönelik yapılan açıklamada; “Her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği ilçemizdeki turizm çeşitliliğini artırmak, daha fazla ziyaretçi çekmesini sağlamak için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadeler yer aldı.

Fatma Altınok