Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt Belediye Başkanı Değirmencioğlu’ndan yeni bir proje daha

Aksaray Güzelyurt İlçesi mevcut

Aksaray Güzelyurt İlçesi mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ünal Değirmencioğlu Güzelyurt halkına müjdeli haberi verdi. Güzelyurt ilçesine yeni bir proje daha kazandırılması amacıyla çalışma yürüten Değirmencioğlu, Güzelyurt Terminal Binası Projesi ile ilçesinin gelişim ve büyümesinin yanı sıra yerli ve yabancı turistlere ulaşım kolaylığı ile turizm alanına büyük etki sağlayacak projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Güzelyurt İlçesi Belediye Başkanı Değirmencioğlu yaptığı açıklamasında, “Kapadokya turizmi içinde Güzelyurt’un önemini arttıracak olan ve ilçemiz turizminin gelişimine önemli katkı sağlayacak terminal binamız hazır olup yeni dönemimiz ile birlikte faaliyete geçecektir” dedi.

Değirmencioğlu konuşmasının devamında, “Güzelyurt’tan Nevşehir, Ürgüp, Göreme, Avanos ve Niğde’ye servisler başlarken, köy ve beldelerimizin de ilçe merkeziyle ulaşımını sağlamak amacıyla servis araçları konacaktır. Özellikle merkez Kapadokya ile ulaşım bağlantısının kurulması ile ilçemize gelen yerli ve yabancı turist sayısında artış yaşanacaktır” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınon