Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt Belediye Başkanı Değirmencioğlu’ndan kültür ve spor merkezi müjdesi!

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanı

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Değirmencioğlu, ilçenin kültür ve spor aktivite merkezinin zirvesi haline dönüşecek bir projesini açıkladı.

Güzelyurt Belediyesi Kültür ve Spor Merkezi’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na sunulmasının ardından projenin onaylandığı müjdesini veren Değirmencioğlu, proje içerisinde vatandaşları memnun edecek birçok aktivite yapabilecekleri bir merkez haline geldiği dile getirdi.

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Değirmencioğlu, “İlçemiz Yeni Mahallede bulunan daha önceden 1 katı yapılmış olan proje revize edilmiş ve 2 kat 2500 m2 inşaat alanı olarak plan ve projeleri hazırlanmış olup Kültür ve Turizm Bakanlığı’na sunulmuştur. Bakanlığımız tarafından proje incelenmiş ve onay almıştır” dedi.

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanı Değirmencioğlu, konuşmasının devamında; “ Projemiz içerisinde 1 kat gençlik merkezi ile bay/bayan fitness salonu olarak planlanmış diğer kat ise sinema, tiyatro, konferans gibi sosyal etkinliklerin yapılacağı çok amaçlı salon olarak projelendirilmiştir” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok