Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜZEL ATLAR DİYARINA BİNİCİLİK TESİSİ YAPILIYOR

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın söz verdiğiprojeler arasında bulunan ‘at binicilik tesisi’ projesi hayata geçiyor. başkanyazgı, önceki gün yapımı hızla süren at binicilik tesisi ve kafeteryainşaatında incelemelerde bulundu. 

tacin mahallesinde hobi bahçeleri ile hayvan bakım verehabilitasyon merkezi yakınlarına kurulan at binicilik tesisinde inşaatçalışmaları aralıksız sürüyor.

5 bin metre açık alan olmak üzere bin metrelik kapalı alanüzerine inşa edilen tesiste; atlar için ahırlar, salma alanları bulunuyor.ayrıca at binmeye gelenler için tesisi bahçesinde kafeterya ve dinlenmealanları da inşa ediliyor. ziyaretçilerin kendilerini doğayla iç içehissetmeleri için tesis çevresine yürüyüş alanlarına yer verildiği bildirildi.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, güzel atlar diyarıanlamına gelen kapadokya’nın giriş kapısında bulunan aksaray’a böyle birtesisin yakışacağını söyledi. at binicilik tesisiyle kent turizmine katkısağlamayı ön gördüklerini ifade eden başkan yazgı, “buraya gelen ailelerimizinhoşça vakit geçirebilecekler aynı zamanda da ata binebilecekler. biliyorsunuzata binme bizim ata sporumuz. bu tesisimiz ile ata sporumuzu gelecek kuşaklaraaktarmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

başkan ve beraberindekiler, tesis bahçesinde yaralankafeterya inşaatını da incelediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kazada 1’i ağır 2 kişi
Sıradaki Haber Kurbanlık Yüklü Tır Kaza Yaptı: Aksaray’da 1’i ağır 2 Yaralı, Çok Sayıda Hayvan Telef!