Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gürlek, Yeşilova’da gençlerin yüreğine su serpti

Ak Parti Yeşilova Belediye

Ak Parti Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Gürlek, Seçim Öncesi Spor Projelerini Tanıttı

Ak Parti Yeşilova Belediye Başkan Adayı Şeref Gürlek, 2024 yerel seçimleri öncesinde Yeşilova halkına yönelik önemli spor projelerini duyurdu. Sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla projelerini kamuoyuyla paylaşan Gürlek, Yeşilova’nın spor alanındaki potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Gürlek, özellikle gençlerin enerjilerini etkili bir şekilde kullanmalarını ve sağlıklı bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarını amaçlayan bir spor kompleksi inşa edeceklerini açıkladı. Bu kompleks, Yeşilova’nın spor altyapısını güçlendirmeyi ve gençlerin sporla daha fazla buluşmalarını sağlamayı hedefliyor.

Yeşilova Spor Kulübü’nü yeniden yapılandırarak öz evlatlarıyla birlikte başarı dolu günler yaşatmayı planlayan Gürlek, projelerini “Söz verdik yapacağız’ sözleriyle vurgulayarak Yeşilova halkına güven aşıladı.

Gürlek, genç ve dinamik bir ekip ile çalıştıklarını belirtti ve Yeşilova’da herkesin el ele vereceği, huzurlu ve mutlu bir ortam yaratmayı amaçladıklarını ifade etti. Siyaset üstü bir anlayışla Yeşilova Spor Kompleksi’ni hayata geçireceklerini söyleyerek, seçimlere sayılı günler kala Yeşilova halkını bu heyecanlı projelerle buluşturmayı planlıyor. Haber: Ağustos GERÇE