Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güney Kore’den gelen heyet Aksaray Valisini ziyaret etti

Aksaray iline Güney Kore

Aksaray iline Güney Kore Hwaseong Şehri Meclis Başkanı Gim Gyeong Hee ve beraberindeki heyet Aksaray’da bir dizi ziyarette bulundu.

     

Aksaray Belediyesi ile “Kardeş Şehir Ön Protokolü” imzalanmasının ardından Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile görüşen imzalayan Hwaseong Şehri Meclis Başkanı Gim Gyeong Hee,  Vali Kumbuzoğlu ile birlikte tarım, sanayi ve turizm yatırımları hakkında görüştü.

Güney Kore Hwaseong şehrinden Aksaray iline kardeş ülke olarak gelen Meclis Başkanı Gim Gyeong Hee ve beraberindeki heyet, Aksaray ve Kore ile bağlantılarının güçlenmesine sebebiyet vermesi bekleniyor.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu ile Tarım, turizm ve sanayi alanlarında görüşme yapan Meclis Başkanı Gim Gyeong Hee ve beraberindeki heyet, Aksaray’a yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu görüşmeye yönelik yaptığı açıklamada; “Aksaray Belediyemizle ‘Kardeş Şehir Ön Protokolü’ imzalayan Hwaseong Şehri Meclis Başkanı Sn.Gim Gyeong Hee ve beraberindeki heyetle, karşılıklı olarak yapılacak olan tarım, turizm ve sanayi yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

Haber: Fatma Altınok