Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜNEŞTEN ÖNCE DOĞACAĞIZ

aksaray Önder İmamhatipliler derneği

aksaray Önder İmamhatipliler derneği başkanı kuddusibakar 23 aralık 2018 pazar günü güneşten önce doğarak sabah namazında ulucamide olacağız dedi.

aksaray Önder’den mehmetçikler için, yemen ve  doğutürkistan için sabah namazında buluşma ve dua programı yapılıyor.

aksaray Önder İmamhatipliler derneği tarafından 23 aralık2018  pazar günü düzenlenecek  sabah namazı programı için Önder İl başkanıkuddusi bakar  yaptığı açıklamada;  sevgili kardeşlerim  yapacağımız sabahnamazı programında bir hayra bir duaya vesile olmak için sizleri  23 aralık 2018  pazar günü sabah namazı için ulu camiyeailece davet ediyoruz. burada tek yürek tek ses olarak ellerimizi semaya açıpmehmetçiklerimiz için, yemen için ve doğu türkistan için namazdan sonra duaya davet ediyoruz.

buradaki amacımız milli ve manevi değerlerimize sahipçıkarak ümmet bilinci oluşturmak  veİslam coğrafyasının yanında olduğumuzu göstermektir.  her ne kadar yanlarında olamasak dagönüllerimizin onlarla birlikte olduğunu ifade etmek istiyoruz.

buradaki diğer amacımız güneşten önce doğacağız  diyen çocuklarımızla ve gençlerimizlebirlikte kutsal değerlerimizi ortaya çıkararak ulu camimizi cuma namazı gibidoldurarak çocuklarımıza cami kültürünü göstermektir.

bu programı Önder İmamhatipliler derneği ve aksaraybelediyesinin katkılarıyla organize ediyoruz. rabbim İnşallah duamızı kabulbuyurarak İslam dünyasının üzerindeki karabulutları kaldırarak birlik veberaberlik içerisinde olmamızı nasip eder dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Türkiye ve Brezilya Karşı Karşıya; Haftanın son maçı öncesi bilinmesi gerekenler