Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÜNDOĞMUŞ’DAN ŞAHİN’E ZİYARET

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, öğrencilerin bir yandanakademik olarak, diğer yandan milli-manevi değerlerine bağlı bireyler olarakyetişmesini önemsediklerini ve bu doğrultuda çalışmalar ürettiklerini söyledi.

anadolugençlik derneği (agd) genel başkan yardımcısı bekir gündoğmuş ve beraberindekiheyet, rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. kampüste her yıl pek çoketkinlik düzenlediklerini ve bu etkinliklerin farklı ilgi alanlarına hitapettiğini belirten Şahin, “Öğrencilerimizin akademik olarak donanımlı vemilli-manevi değerlerini iyi bilen bireyler olmaları gerektiğine inanıyoruz.ayrıca kültür-sanat çalışmalarında da öğrencilerimizin aktif olmalarıgerektiğini düşünüyoruz. bu nedenle her yıl, öğrencilerin merkezinde olduğu pekçok etkinlik düzenleniyor. farklı ilgi alanlarına hitap eden bu etkinliklerilerleyen süreçte de devam edecek” dedi.

genelbaşkan yardımcısı gündoğmuş da, derneğin çalışmaları hakkında Şahin’e bilgiverdi. ziyaret, yapılabilecek işbirliği çalışmalarına dair istişareyle sonaerdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak'tan
Sıradaki Haber Başkan’dan müthiş hamle; Herkes evlensin diye salon fiyatını sudan ucuz yaptı!