Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülağaç’ta yüzme eğitimi rüzgarı: Çocuklar hem öğreniyor hem serinliyor!

Aksaray’da yüzme kalmasın projesi kapsamında çocuklar yüzme öğreniyor

Aksaray’da yüzme kalmasın projesi

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında Gülağaç ilçesinde çocuklar yüzme eğitimi alıyor.

Aksaray’da çocukları erken yaşta sporla tanıştırma, spor branşlarında yetenek kazmamaları ve spora teşvik etmek amacıyla başlatılan proje kapsamında çocuklar küçük yaşlarda yüzme eğitimi alarak sağlıklı büyümelerine imkan oluşturuluyor.

Yaz aylarını çocukların değerlendirmesi için Aksaray’da çocuklara yönelik sosyal ve sportif aktiviteler hız kazandı. Bu kapsamda, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi, Gülağaç ilçesinde başarıyla uygulanıyor. İlçeye kurulan portatif yüzme havuzu, çocukların yoğun bir şekilde ilgisini çekiyor.

Gülağaç ilçesinde kurulan portatif havuzda çocukların yüzme eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Deneyimli antrenörlerin eşliğinde ilçe de çocuklar eğitimlerin yanı sıra sıcak yaz günlerinde vakitlerini serinleyerek geçirmelerine fırsat oluşturuluyor.

Fatma Altınok