Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülağaç’ta Yeni Bir Başlangıç: Doğalgaz Alt Yapı Çalışmaları Başladı!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında Gülağaç MHP Belediye Başkanı Doğan Başbuğ, doğalgaz alt yapı çalışmaları yeniden başlattığı belirtildi.

Halkın oylarıyla seçilen ve görevine başlayan Gülağaç MHP Belediye Başkanı Doğan Başbuğ,  önceki yıl başlatılan fakat durdurulan doğalgaz alt yapı çalışmalarını yeniden başlatarak ilçeye yeni bir vizyon kazandırmayı hedefliyor.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın destekleri ile seçim çalışmaları kapsamında vaatlerde bulanan Belediye Başkanı Başbuğ, sözünü yerine getirmek için adımlar attı.

Çalışmalar ile birlikte yeni abonelerin bu yıl ilçe merkezinde doğalgaz kullanmaya başlayacağını müjdeleyen Belediye Başkanı Doğan Başbuğ;  “Çalışmalarımızla birlikte kısa zamanda yeni aboneler doğalgaz rahatlığına kavuşacaktır. Her bir vatandaşımız bu rahatlığa erişebilmesi için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Vatandaşlarımız, eskiden olduğu gibi, açılan doğalgaz çukurları nedeniyle yıllarca toz toprak ve bozuk yol sıkıntısı çekmeyecektir.  Gece gündüz süren yoğun çalışmalarımız neticesinde sıcak asfalt temin edilmiştir ve hazırda beklemektedir.  Doğalgaz çalışmaları biten bölgelerde, belirlenen yollar sıcak asfalt ve parke taşı olmak üzere kısa zamanda yapılacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız, çalışma yapılan bölgelerde dikkatli ve çalışma levhalarına uygun şekilde hareket etmeleridir” dedi.

Fatma Altınok