Projenin Gülağaç’ın konut ihtiyacını karşılamak adına önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Başbuğ, “İlçemize hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu proje, vatandaşlarımızın daha konforlu ve modern bir yaşam alanına kavuşmasını sağlayacak” dedi.
Proje 9 bloktan oluşacak. Toplam 147 konut inşa edilecek. TOKİ işbirliğiyle gerçekleştirilecek. Gülağaç’taki konut ihtiyacını karşılayacak. İlçenin gelişimine katkı sağlayacak. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak. Başkan Başbuğ, projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Kazım Bayburt’a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
İlçeye yeni bir soluk getirecek TOKİ projesinin inşaat süreci yakından takip edilirken, vatandaşlar da konutların tamamlanmasını heyecanla bekliyor.
Avni Kuru

