Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülağaç Ortaokulu’nda İklim Değişikliği Farkındalık programı gerçekleşti

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA),

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA), Gülağaç İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kuzeyboru koordinatörlüğünde okullarda iklim değişikliği ve sıfır atık konularında çocuklara eğitim verildi.

Aksaray, İklim değişikliği ve sıfır atık konularına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla çocuklara eğitim verme çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA),Gülağaç İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kuzeyboru işbirliğinde yürütülen İklim Değişikliği Farkındalık Atölyeleri kapsamında Gülağaç Ortaokulunda etkinlik düzenlendi.

Yetkililer, çocuklara iklim değişikliğinin dünyaya olan etkileri hakkında bilgi vererek çocuklar etkinlik boyunca eğlenceli vakit geçirdi.

Çocuklar eğlenceli zaman geçirerek iklim değişikliği ve sıfır atık konusunda da bilgi sahibi olması sağlandı. Çocukların edindikleri bilgilerin yaptıkları deneyler sayesinde görsel olarak kalıcı hâle geldiğine dikkat çeken yetkililer, söz konusu bu deneylerin diğer halk merkezlerinde ve atölyelerde devam edeceğini belirtti.

Etkinlik kapsamında öğrencilere Katılım Belgesi ve İklim ‘Elçisi Madalyalarını’ Gülağaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Songür, Şube Müdürü Emin Gömürt, Okul Müdürü Merve Abur, idareci ve öğretmenler tarafından takdim edildi.

Haber: Fatma Altınok