Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Grubun en golcü takımının fırtınası da esiyor; Fırtına deplasmanda hızlı esiyor’

Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor, ilk dört haftada sergilediği performansla ligin zirvesine göz dikti. Siyah-beyazlılar, topladığı 10 puanla haftayı ikinci sırada tamamlarken, attıkları 11 golle grubun en çok gol atan takımı olmayı başardı. Takım, üç galibiyet ve bir beraberlik alarak şampiyonluk yolunda iddialı olduğunu gösterdi.

Türkiye İkinci Ligi Kırmızı

SİYAH-BEYAZLI EKİPTEN 4 MAÇTA 10 PUAN, GOL YOLLARINDA DURMAK BİLMİYOR

Aksarayspor fırtına gibi!

Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor, ilk dört haftada sergilediği performansla ligin zirvesine göz dikti. Siyah-beyazlılar, topladığı 10 puanla haftayı ikinci sırada tamamlarken, attıkları 11 golle grubun en çok gol atan takımı olmayı başardı. Takım, üç galibiyet ve bir beraberlik alarak şampiyonluk yolunda iddialı olduğunu gösterdi.

İLK DÖRT HAFTADA RAKİPLERE GOL YAĞMURU

Aksarayspor, lige Beyoğlu Çarşıspor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle başladı. Ardından Mersin İdman Yurdu deplasmanında 3-1’lik galibiyetle gücünü ortaya koyan siyah-beyazlılar, iç sahada oynadığı Karamanspor maçında 1-1 berabere kalarak iki puan kaybetti. Ancak geçtiğimiz hafta Belediye Derincespor deplasmanında adeta gol olup yağdılar ve rakiplerini 5-1 mağlup ederek haftayı moralli kapattılar.

AHMET ABDULLAH ÇAKMAK’TAN GOL ŞOV

Aksarayspor’un orta saha oyuncusu Ahmet Abdullah Çakmak, takımının attığı 11 golden 4’üne imza atarak gol yollarında fark yaratıyor. 25 yaşındaki futbolcu, Mersin deplasmanında iki gol, Karamanspor maçında bir gol ve Belediye Derincespor karşısında takımının ilk golünü kaydetti. Dört maçta attığı dört golle takımının en skorer ismi olan Çakmak, bu performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Ahmet Çakmak bundan önce forma giydiği Edirnespor, Sancaktepe Belediyespor, Serik Belediyespor, 1461 Trabzonspor ve Muşspor takımlarından gösterdiği performansın çok çok üstünde oyun ortaya koyuyor. Çakmak attığı gollerden sonra bir elini yukarıya kaldırıp, baş parmağıyla gökyüzünü göstererek, Allah’a tevekkülünü de göstermiş oluyor. Aynı hareketi, Real Madrid forması giyen Arda Güler’de milli maçla Gürcistan filelerini havalandırdıktan sonra yapmıştı.

NAZİLLİSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Aksarayspor, hafta sonu oynanacak olan Nazillispor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başladı.Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetimindeki siyah- beyazlılar oldukça moralliler.  Belediye Derincespor karşısında alınan 5-1’lik galibiyet ve artan moral ile çalışmalarına başlayan siyah-beyazlılar, Nazillispor karşısında da üç puanı alıp galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Takımda oynanan güzel futbol ve taraftar desteği, Aksarayspor’un havasını olumlu yönde etkiliyor.

AHMET KULAK: “HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Takımın asbaşkanı Ahmet Kulak, bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz. İyi bir kadromuz var ve bu takımın başarılı olacağına inanıyoruz. Son oynadığımız Belediye Derincespor maçında oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Taraftar desteğimizle daha da güçleniyoruz. Pazar günü oynayacağımız Nazillispor maçında tribünlerde taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.”

KARAMANSPOR MAÇI ‘NAZARLIK’ OLARAK GÖRÜLÜYOR

İç sahada oynanan ve 1-1 sona eren Karamanspor maçında kaybedilen iki puan, teknik heyet ve futbolcular tarafından ‘nazarlık’ olarak değerlendiriliyor. Takım, bu karşılaşmadan dersler çıkardıklarını belirterek, bundan sonra her maça galibiyet ve üç puan parolasıyla çıkacaklarını ifade ediyor.

Aksarayspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, Nazillispor karşılaşmasıyla galibiyet serisini sürdürmek ve taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

*Avni KURU

Ankara'da polisin "dur" ihtarına uymayıp
Sıradaki Haber Polisin “dur” ihtarına uymayan şüpheli etkisiz hale getirildi