Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Grubumuzda küme düşen ve play off’a kalan takımlar belli oldu

Aksaraysporun grubu tamamlandı

Aksaraysporun grubu tamamlandı

Türkiye 2. ligi Kırmızı grubunda lig cumartesi günü oynanan 38’nci hafta müsabakası ile tamamlandı.

Grubumuzda Amedspor sahasında Menemenspor ile 0-0 berabere kalarak 81 puana ulaştı. Amedspor 81 puanla şampiyonluk olarak adını 1. lige yazdırdı.
Kastamonuspor ise deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak 78 puanla ligi ikinci sırada tamamladı. Kastamonuspor bu puanla grubunda play off finali oynamayı hak kazandı. Grubumuzda 74 Puanlı 3’ncü sıradaki Iğdırspor, 66 puanlı Erzincanspor, 65 puanlı Menemenspor ve 60 puanlı İskenderunspor grup play off’una kaldı.
Iğdırspor, Erzincanspor, Menemenspor ve İskenderunspor kendi aralarında oynayacakları maçların ardından Kastamonuspor ile grup final maçı oynayacak.
Temsilcimiz Aksarayspor ise ligi 42 puanla 11’nci sırada tamamladı.
Kırmızı grupta 5 puanlı Uşakspor, 32 puanlı Denizlispor, 37 puanlı Düzcespor ve 40 puanlı Denizlispor ligden düşen yakınlar oldular.
Bu dört önümüzdeki sezon 3. ligde mücadele edecekler.
Amedspor şampiyonluğunu ilan etti, Kastamonuspor Play Off yolunda
Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grubu’nda heyecan dolu bir sezon sona erdi. Cumartesi günü oynanan 38. hafta müsabakalarıyla birlikte, grup lideri Amedspor şampiyonluğunu ilan etti. Ev sahibi olarak ağırladığı Menemenspor ile 0-0 berabere kalan Amedspor, 81 puanla zirvede yer aldı ve bir üst lige çıkmaya hak kazandı.
Grubun ikinci sırasındaki Kastamonuspor ise deplasmanda Arnavutköy Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak 78 puana ulaştı ve play off finali için önemli bir adım attı. Grubumuzda 74 puanla 3. sırada yer alan Iğdırspor, 66 puanlı Erzincanspor, 65 puanlı Menemenspor ve 60 puanlı İskenderunspor da play off mücadelesi verecek takımlar arasında yer aldı.

Bu arada, temsilcimiz Aksarayspor ligi 42 puanla 11. sırada tamamladı. Kırmızı Grup’tan düşen takımlar ise Uşakspor, Denizlispor, Düzcespor ve Etimesgut Belediyespor oldu. Bu dört takım, önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek.

Hakan Hidayet Deniz

Müslüman denince akla ilk gelen
Sıradaki Haber Kur’an-ı Kerimde Müslümanların Özellikleri