Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görme Engelliler Spor Kulübü’nden yeni sezon hakkında önemli açıklamalar

  Aksaray Görme Engelliler

 

Aksaray Görme Engelliler Sor Kulübü yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında Aksaray’da kendilerini destekleyen sporseverlere ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür edildi.

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada “Yeni bir zafer için bu kez kendi evimizdeyiz. 11-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen goalball 2. Lig maçları Aksaray’ımızın ev sahipliğinde devam ediyor. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. İlk iki gün çıktığımız 4 maçımızı da farklı bir şekilde kazanarak zafere adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Hiç şüphe yok ki hiç bir zafere gül bahçesinde yürüyerek ulaşılamaz. Ama şu da bir gerçek ki bu meşakkatli yolculuklarda yanınızda yürüyen yol arkadaşlarınızın size verdiği maddi ve manevi destek omuzlarımızdaki yükü kuş gibi hafifletmeye yetiyor. Şimdi sıra bizde bize verilen bu destekleri boşa çıkarmayıp zafer için elimizden gelen bütün gayreti göstererek onlara olan vefa borcumuzu ödeyeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Aksaray’da goalball arenasında şehri temsil eden Görme Engelliler Spor Kulübü, yeni sezonda da yoluna başarılarla devam ederken, bu sezon hakkında yapılan açıklamada, “ Bize yol arkadaşlığı eden görme engelli kardeşlerimize ve ailelerine, sponsorlarımıza, gönüllü arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bütün bunlar bir yana çok özel bir paragraf da sayın Başkanımız Evren Dinçer Beyin direktifleriyle her daim yanı başımızda olan, bize ve tüm engel gruplarına sağladığı maddi ve manevi destekle bizleri yalnız bırakmadıkları için kıymetli şahıslarına veriyor ve teşekkürü bir borç biliyoruz . Makam kapılarını bizlere ardına kadar açtılar. Sayın başkanımız Evren Dinçer Bey den Sayın Başkan yardımcılarına, değerli müdürlerimize ve personellerine şükranlarımızı sunarken daha hoşgörülü daha farkındalığı yüksek, daha erişilebilir ve daha mutlu bir şehir temennisiyle” ifadelerine yer verdi.

 

Ağustos Gerçe