Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görme Engelliler Spor Kulübü duyurdu; Yeni transferle olacak

Türkiye Goalball 2’inci liginden 1’inci Ligine yükselen Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, sürpriz bir gelişmeyi takipçileriyle buluşturdu. Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre;  yeni transferler kapıda.

Türkiye Goalball 2’inci liginden

 Geçtiğimiz günlerde Sivas’ta gerçekleşen 2’inci Lig müsabakalarını lider olarak tamamlayan Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, ligin bitmesine günler kala şampiyonluğunu ilan etmişti. 1’inci Lige çıkması oldukça kesin gözüyle görülen Aksaray temsilcisi, elde ettiği başarı ile Aksaray’daki sporseverleri mutlu etmişti.

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübünde önemli bir gelişme aşandı. Görme Engelliler Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre Aksaray temsilcisinin kadrosuna yeni isimler dahil olacak. Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, 1. Lig kapsamında mücadele etmek ve daha iyi yerlerde olmak için takıma yeni isimler dâhil edecek.

Aksaray spor camiası da bu transferlerin kimler olacağını ve takıma ne gibi katkılar sağlayacağını ise şimdiden merak ediyor.

Ağustos Gerçe