Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNÜLLERE TALİBİZ

belediye başkan adayı dinçer,

belediye başkan adayı dinçer, “aksaray’ımızı ortak akılİle yöneteceğiz” dedi

aksaray’ın tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğindenyana kullanacağına olan inancını dile getiren belediye başkan adayı evren dinçer,aksaray’da daha çok çalışacaklarını ve gönüllere dokunan çalışmalarla halkıntakdirini toplamaya devam edeceklerini kaydetti.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanıhamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, önceki dönem İlbaşkanı m. fatih yıldırıcı ve partililerle birlikte Şemsiyeli sokakta bulunan esnafve işyerlerini ziyaret eden belediye başkan adayı evren dinçer, destek ve duaistedi.

gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan dinçer,ak parti’nin en büyük referansının bugüne kadar kazandırdığı hizmetler olduğunaişaret ederek, “biz hizmet partisiyiz, bunun için hizmet siyaseti diyoruz,bunun için gönül belediyeciliği diyoruz. biz esnafımızın, halkımızınkarşılaştığı tüm sorunları çözmek için varız. Çünkü aksaray bizim önce millet,önce memleket derken neyi kastettiğimizi biliyor. Çünkü aksaray tevazu,samimiyet, gayretle bunu söylediğimizi biliyor.” dedi.

aksaray için yapılacak her çalışmayı ortak akıl ile yürüteceklerinivurgulayan dinçer, “Önemli olan gönülleri kazanmak. yatırım, hizmet veprojelerimizin merkezinde halkımız olacaktır. cumhurbaşkanımız sayın receptayyip erdoğan’ın dediği gibi gönül belediyeciliği yapacağız. gönülde olmayanınhiçbir yerde yeri olmaz. hangi partiye rey verirse versin her bir vatandaşımızbizim için kıymetli olduğu gibi onların dualarında yer alıp onların sesi olmakbizler için şeref olacaktır. aksaray’ı hep birlikte yöneterek huzuru, güveni vemutluluğu daim edeceğiz.” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde
Sıradaki Haber Tacin Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Sürüyor