Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Girişimcilik ve İnovasyonun Rengi: Kuzeyboru Başkanı Bülent Karaman Aksaray’da Gençlerle Buluştu!

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray genç girişimciler kurulu tarafından düzenlene “ Her Ay Bir Söyleyişi” programı yapıldı.  Toplantıya Kuzeyboru Yönetimi Kurulu Başkanı Bülent Karaman konuk olarak katılım sağladı.

Programa, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tuğrul Kalkan ve Ahmet Kulak, Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülin Tabakan Aksaray Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Lise Girişimcilik Öğrenci Konseyi katıldı.

“Girişimcilik ve İnovasyonda Başarı” isimli söyleşide konuk olarak katılan Kuzeyboru Yönetimi Kurulu Başkanı Karaman iş dünyası hakkında bilgiler verdi. İş dünyasının genç girişimcilere perspektif bir şekilde yansıtıldığı toplantıda gençlerin iş dünyasına etkileşimi sağlandı.

Kuzeyboru Yönetim Kurulu Başkanı Karaman fikir ve önerilerde bulunarak genç kitleye ilham kaynağı oldu. Deneyimlerini aktaran Kuzeyboru Yönetim Kurulu Başkanı Karaman, gençlerin yeni bir bakış açısı kazanmaları amacıyla önerilerde bulundu.

TOBB Aksaray genç girişimciler kurulu tarafından yapılan açıklamada,  “Bu özel etkinliğin başarılı geçmesine katkıda bulunan Kuzeyboru Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent Karaman’a içten teşekkürlerimizi sunarız. Değerli katkıları ve paylaşımları etkinliğimizi daha da değerli kıldı. Katılımından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz. “ ifadeleri yer aldı.

Haber: Fatma Altınok