Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gezi Olaylarından 11 Ay Ceza ve CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı: Pelin Su Yıldırım Demir’in Öyküsü!

CHP önceki dönem İl

CHP önceki dönem İl Başkanı Ramazan Koçak’tan Aksaray Belediye Başkanı Adayı Pelin Su Yıldırım Demir’in tanımını yaptı;

Gençlikten Gelen Güç: Pelin Su Yıldırım Demir’in Siyasi Yolculuğu

Ramazan Koçak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP’nin önceki İl Başkanı, Aksaray Belediye Başkanı adayı Pelin Su Yıldırım Demir’i tanımlarken gençlik, kararlılık ve hizmet odaklı bir lider olarak öne çıkartıyor.

CHP’nin önceki İl Başkanı Ramazan Koçak, Aksaray Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Pelin Su Yıldırım Demir’i sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tanımlıyor. Koçak, Demir’i gençlik yıllarından itibaren tanıdığını ve partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirtiyor. Gezi protestolarında aktif rol aldığı için yargılandığını ve 11 ay ceza aldığını açıklayan Koçak, Demir’in inandığı değerler ve ilkeler için kararlı bir mücadele verdiğini vurguluyor.

Harita Yüksek Mühendisi olan Demir’in Aksaray’ın sorunlarını yakından bilen biri olduğunu ve her sokağı ve mahallesini bildiğini dile getiren Koçak, gençlik, heyecan, projeler, umut ve hayalleriyle ideal bir başkan adayı olduğunu ifade ediyor. Koçak, Pelin Su Yıldırım Demir’i Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde tanımlanan emanetlere sahip çıkacak, bu uğurda mücadele edecek bir genç model olarak nitelendiriyor.
Haber;Avni  Kuru