aksaray belediyesi tarafından tokİ bölgesinde yaptırılankadın aktivite merkezi açılış için gün sayıyor.
aksaray belediye başkanı evren dinçer,belediye tarafından bölge halkının yararlanması amacıyla yaptırılan kadınaktivite merkezinde gezi ve incelemelerde bulunarak müteahhit firmayetkililerinden bilgi aldı.
başkan dinçer tokİ bölgesinde yaptırılan kadınaktivite merkezinin cumhuriyet, yunus emre ve Çiftlik mahallelerine hitap edecekve bölgenin ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte olduğunu ifade etti.
tokİ bölgesinde yaşayan hanımların sosyal vesportif faaliyetler yapabilmesi için yapılan tokİ kadın aktivite merkezinde hanımlarınkullanabileceği hamam, yüzme havuzu, spor aletleri ve kursiyerlerin elemeklerini geliştirecekleri kurs alanları yer alıyor.
yetkililer, tokİ kadınaktivite merkezinin çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra kısa süre içinde resmiaçılışı yapılarak, hanımların hizmetine sunulacağını belirttiler.

