Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel Sekreter Canpolat yol çalışmalarını yakından takip ediyor

Aksaray Vali Yardımcısı ve

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünü ziyarette bulundu.
Genel Sekreterlik görevine yeni atanan Mehmet Emre Canpolat, göreve gelir gelmez yapılan çalışmaları yakından takip ederek incelemelerde bulunuyor. Aksaray’ın köy, kasaba ve beldelerinde yaşanan yol sıkıntılarını gidermek amacıyla son zamanlarda köy yollarında çalışmalar yürütülüyor. Köy halkının trafikte rahat ve güvenli yol kullanabilmesi için Yol ve Ulaşım Hizmet Müdürlüğü ekiplerince yollarda çalışmalar gerçekleşiyor.

         

Genel Sekreter Canpolat ziyaret esnasında, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinden, yol çalışmaların da varılan seviye hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Canpolat, asfalt plentinde, yol bakım ve onarım çalışmalarında kullanılacak yama malzemelerinin üretim sürecini inceledi.
Genel Sekreter Canpolat, köy, kasaba ve beldelerde gerçekleşen yol çalışmalarının bakım ve onarım durumu hakkında bilgi alarak Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleriyle daha hızlı bir şekilde yapılabilmesi üzerine istişarede bulundu.
Haber: Fatma Altınok