AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Taner Meral’i makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gençlik ve spor alanındaki çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Başkanı Hamza Aktürk, nazik ziyaretinden dolayı Taner Meral’e teşekkür ederek, “Gençlerimizin sağlıklı, bilinçli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi adına yapılan her türlü çalışma bizler için son derece kıymetlidir. Bu doğrultuda gösterilen çaba ve gayreti takdirle karşılıyoruz,” dedi.
Ziyaret sonunda İl Başkanı Aktürk, Taner Meral’e görevinde başarılar ve kolaylıklar dileyerek, gençlik ve spor alanındaki iş birliklerinin devam edeceğini belirtti. AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, kurumlar arası dayanışma ve istişarenin güçlenerek süreceğini ifade etti.
Haber Merkezi