Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yıl sonu değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında yıl sonu değerlendirme ve 2024 yılı için planlama toplantısı yaptı.

2023 yılının bitmesiyle birlikte, değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleri ile bir araya geldi.  Değerlendirme toplantısında bulunan heyet, yeni yılda yapılması hedeflenen proje ve çalışmalar üzerine durdu.

Aksaray’da spor faaliyetlerini etkin ve verimli hale getirmek amacıyla yoğun çalışmalar gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporu sevdirmek ve spor faaliyetlerini arttırmak adına Aksaray ilini başarı ile temsil edecek sporculara imkân sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar görüşüldü.

2024 yılında, spor faaliyetlerini verimli ve etkin hale getirmek adına neler yapılması konusunda görüşmeler yapıldı. Yıl sonu değerlendirmesinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız, Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleri yapılması gereken çalışmalar hakkında görüştü.

2024 yılı için spor faaliyetlerinde il ve ilçelerde gerçekleştirilmesi hedeflenen çalışmalara değinilerek, spor faaliyetlerini arttırmaya ve etkin hale getirmek için fırsat oluşturmak adına değerlendirme yapıldı.

Haber: Fatma Altınok