Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GENÇLİK PARKI 13 MAYIS’TA AÇILACAK

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’nın en

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan vetacin mahallesinde ulu ırmak ve çevresini kapsayan toplam 423 dönümlük alanüzerine 3 etap şeklinde yapılacak olan gençlik parkının 78 dönümlük birincietabı tamamlandı. 

başkanyazgı’nın en önemli çevre projeleri arasında yer alan ve aksaray’ın imajınıdeğiştirecek olan tacin gençlik parkında çevrenin doğal yapısına uygun peyzajtasarımı ile insanlar rahatlıkla yürüyüş ve spor yapabilecek. projenin içindefarklı olarak renk ve koku bahçeleri, ağaç altı gabion banklara ve yine ağaçaltı oturma banklarına yer veriliyor. ayrıca park çevresinde koşu yolu/bisikletyolu parkurunun yanında tören, toplanma, kutlama, festival gibi çeşitlietkinliklerin yapılabileceği platformlar oluşturuldu mesire ve dinlenme alanıiçerisinde bahçe düzenlemesinin yer aldığı projede ahşap teraslar, seyirbalkonları ile ayrıca çocuk oyun alanlarına yer verildi.

aksaray’avizyon katacak olan gençlik parkı 13 mayıs salı günü muhteşem bir konserleaksaray halkının hizmetine sunulacak.

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı; fettah can’ın, 13 mayıs’ta gençlik parkı açılışındasahneye çıkacağını duyurdu.

başkanyazgı, açıklamasında mehmetçiğe destek vermek maksadı ile hatay’a gidensanatçıların arasında yer alan fettah can’ın chp’li bir belediye tarafındankonserinin iptal edildiğini söyledi. bu durumun kabul edilemeyeceğini, can’ın vediğer sanatçıların mehmetçiğe destek için orada bulunduğunu ifade eden başkanyazgı,“sanatçılar özgür ruhlu insanlardır. sanatçılarda her zaman milli vedik duruşunun bulunması lazım. memleket ve millet meselesi olunca her türlüşeyibir tarafa atarak memleketi ve milleti için bir noktada duruşsergilemesi bizler için önemlidir. biz bu sanatçımızı milive dik dik duruşundan dolayı ve cumhurbaşkanımızın yanında yer alarakmehmetçiğimize destek vermesinden dolayı yanında olduğumuzu göstermekistiyoruz.”

konseriiptal edilen sanatçı fettah can’ı aynı gün aksaray´da düzenlenecek programdaağırlayacaklarını belirten başkan yazgı, “biz, 13 mayıs’da ilimizde gençlikparkının açılışını gerçekleştireceğiz. bu açılışta da sanatçımız fettah can’ıkonuk edeceğiz. biz, ordumuzun, milletimizin ve cumhurbaşkanımızın yanında olansanatçımızdan tutunda bütün kesimlere varıncaya kadar onların yanındayız.” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu trafik noktalarında
Sıradaki Haber Hızını düşür, yolun sonu bayram olsun!