Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlerin sanat dolu macerası: Aksaray’da filografi kursu başlıyor!

Aksaray Gençlik Spor İl

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Aksaray Gençlik Merkezi’nde gençler için oldukça keyifli olabileceği düşünülen bir kurs başlıyor; Filografi Kursu.

Aksaray’da hizmet veren Gençlik Merkezleri, şehrin birçok noktasından gelen gençleri ağırlamaya devam ediyor. Gençlik Merkezi içerisinde yer alan kursların sayısı her geçen gün artarken, öğrencilerin bu artışa karşın kurslara gösterdiği ilgi de yoğun oluyor.

Aksaray’da Gençlik Merkezi bünyesinde açılacak olan bir diğer kursun ise filografi kursu olduğu duyuruldu. Şehir içerisinde bulunan 15 yaş ve üzeri çocukların katılım sağlayabileceği filografi kursu kapsamında gençlerin bu etkinliğe katkı sağlayabileceği duyuruldu.

Filgorafi kursu kapsamında yer almak isteyen gençlerin Aksaray Gençlik Merkezine şahsen müracaat edebileceği duyurulurken, başvuruları 25 Şubat 2024 tarihine kadar alınacağı duyuruldu. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin ise 0382 217 02 00 numarası üzerinden bilgi alabileceği duyuruldu.

Haber: Ağustos Gerçe