Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız

TÜGVA Aksaray yöneticileri Vali

TÜGVA Aksaray yöneticileri Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret ettiler
Gençlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız
TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı), Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşen büyük bir Teşkilat Buluşması düzenledi. Aksaray’dan TÜGVA İl Temsilcisi Abdussamed Tanrıkulu ve yönetimi de bu önemli etkinlikte yer aldı. Dev buluşmanın hemen ardından sıcağı sıcağına TÜGVA İl Temsilcisi Abdussamed Tanrıkulu, İl yönetimi ile Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile görüşme gerçekleştirdi.


Ankara’daki buluşmadan hemen sonra sıcağı sıcağına gerçekleşen görüşmede TÜGVA Aksaray İl Temsilcisi Abdussamed Tanrıkulu, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile bir araya gelerek şehrin gençlerine yönelik yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Aksaray Valisi her daim gençlerin destekçisi olduğunu ve yalnız bırakmayacağını söyledi. Bu görüşme, Aksaray’ın genç neslinin daha iyi bir geleceğe yönlendirilmesi için işbirliğini vurgulandı.
TÜGVA, gençlerin sosyal ve eğitimsel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Teşkilat Buluşması, bu amaçla atılan önemli bir adımı temsil ediyor. Haber: Ağustos GERÇE