Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

belediye başkanı haluk Şahin

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, zinciriye medresesindeanadolu mektebi öğrencileri ile bir araya geldi. okuma sanatı üzerine istişareve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.  

toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan yazgı,amacımız; “geçmişi anlayan geleceğe hazırlanan istikrarlı nitelikli okuma yapanöğrencilere destek olmak” diye konuştu.

eşi hasibe yazgı ile katıldığı toplantıda konuşan başkanyazgı, anadolu mektebinin faaliyetlerine desteğin devam etmesi gerektiğinisöyledi ve açıklamasının devamında “bu faaliyetlerin özünde gönüllü öğretmen,öğrenciler ve okul müdürlerimiz var. onlara özverili çalışmalarından dolayıteşekkür ediyorum. hayatımızın nasıl geçeceği hangi rollerin bizi beklediğiçalışmalarımıza ve tutumlarımıza bağlı. dolayısıyla bu yaşlarda kendiyapabileceklerimizi belirlersek hayata daha iyi hazırlanabiliriz. okuyankültürlü insanların ülkemiz ve dünyamız için çok önemli rolleri vardır” diyekonuştu.

Öğrenciler de görev yaptığı sürede, anadolu mektebi’negöstermiş olduğu ilgi ve vermiş olduğu değerden ötürü belediye başkanı halukŞahin yazgı’ya çok teşekkür ettiler. kendisini hep güzel hatırlayacaklarınıbelirttiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Sıradaki Haber Yaz aylarında hamilelerin bol su tüketmesi dehidrasyon riskini azaltıyor