Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler sahne aldı, meydan inledi: Aksaray’da 19 Mayıs fırtınası!

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda büyük kutlama

15 Temmuz Milli İrade

Aksaray’da 19 Mayıs coşkusu yaşandı

15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda büyük kutlama

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, halkın yoğun katılımıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Aksaray’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen görkemli törenlerle kutlandı. Törenlere Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Turan Yaldır, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Kadri Perek, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, İyi Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri, oda ve birlik başkanları, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlerin Coşkusu Meydanı Sardı

Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmalarla başlayan etkinlikler, gençlerin hazırladığı şiir ve kompozisyonların okunmasıyla devam etti. Öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterileri, izleyenleri adeta büyüledi. Gençlik spor kulübü tarafından hazırlanan sportif gösteriler ise kutlamalara ayrı bir renk kattı.

Milletçe Kutladık

Kutlamalar, Milli Mücadele hareketinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu yansıtırken, etkinliklere katılan herkes birlik ve beraberlik içinde bayramı kutlamanın gururunu yaşadı. Törende konuşan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Büyük Türk milletinin ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin bayramı kutlu olsun” diyerek, milli bayramların önemine vurgu yaptı.

Büyük Türk Milleti ve Geleceğimizin Teminatı Gençlere Kutlu Olsun

19 Mayıs’ın, Türk gençliğinin geleceğine ışık tutan ve milli mücadele ruhunu yaşatan bir bayram olduğunu belirten konuşmacılar, büyük Türk milletinin bu anlamlı günü hep birlikte kutlamasının önemine değindi.

Kutlamalar, gençlerin enerji dolu gösterileri ve halkın büyük ilgisiyle tam bir bayram havasında geçti. Aksaray Valiliği’nin önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi.
Avni KURU

Aksaray’da İl Jandarma Komutanlığı’nın yürüttüğü
Sıradaki Haber Aksaray’da Jandarma operasyonu; kilolarca uyuşturucu ve silah ele geçirildi!