Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençler Aksaray’da Spor Okullarıyla Yeteneklerini Keşfediyor!

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon kapsamında spor okullarının açılışı gerçekleştirildi. Organizasyon kapsamında genç sporcular farklı branşlarda bir araya geldi.

Aksaray Gençlik Spor İl

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye’nin dört bir yanında spor faaliyetleri yapılabilmesi adına başlatılan Yaz Okulları’nda açılış yapıldı. Yapılan açılış kapsamında Aksaray’da pek çok sporcu bir araya gelerek, sportif anlamda yeteneklerini sergiledi.

Aksaray’daki spor tesislerinde; okçuluk, atletizm, voleybol, tenis ve basketbol branşların genç sporcular kendilerini geliştirme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Aksaray’da yapılan açılış seramoniseine şehrin dört bir yanından birçok genç katılımış olup, buradaki eğitimler sonunda gençlerin kendilerini sportif anlamda geliştirmeleri sağlanmak isteniyor.

Aksaray’da yapılan açılış seramonisi kapsamında, İl Gençlik Spor Müdürü Aslan Yıldız da katılım sağlarken, Yıldız günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Yıldız, “ gençlerimizi spor tesislerimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe