Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Sporcu Göz Kamaştırdı

Anadolu Gençler Spor Kulübü’nün futbol okulunda devam eden gelişim antrenmanlarında yeteneği ile dikkat çeken Yankı Terlemez,göz kamaştırdı.

Anadolu Gençler Spor Kulübü'nün

Aksaray’da futbol gelişim kursları tüm hızıyla sürerken, küçük yaş kategorilerinde yeni yetenekler keşfediliyor. Birçok kulüp kendi bünyesinde yetenek avına çıkarken, sporcular da yetenekleri ile lisans çıkarma yarışına giriyor. Anadolu Gençler Spor Kulübü tarafından yaz döneminde başlatılan Futbol Okulu’nda 10 yaşındaki Yankı Terlemez, antrenmanlarda sergilediği performans ile öne çıkan isimlerden biri oldu. Alt kategorilerdeki gelişimini sürdüren Yankı, gelecek sezonda forma giyecek isimler arasında yer almayı başardı.
Antrenörlerin dikkatini çeken yeteneği ile Yankı, filiz lisansa göz kırptı. Yaz dönemi sonunda Gelişim liglerinde forma giymesi beklenen Yankı Terlemez’in performansı, Aksaray futbol camiasında heyecan uyandırıyor.
Antrenörler, Yankı’nın yeteneklerini geliştirmesi ve daha ileri seviyelere taşınması için yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Yankı’nın futbol kariyerine güçlü bir başlangıç yapması için gerekli adımlar atılırken, genç yetenek de azmi ve çalışkanlığı ile dikkat çekiyor.

Hakan Hidayet Deniz