Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Oyuncu Cebeci, Trabzonspora’a Dönüyor

Aksaray Belediyespor’a geçen sezon

Aksaray Belediyespor’a geçen sezon kiralık olarak transfer olan Süleyman Cebeci, Tarbzonspor’a geri dönüyor. Geçen sezon kiralık olarak gönderilen 13 futbolcu, yeni sezonda bordo-mavili takıma geri dönmeye hazırlanıyor. Bu futbolcular arasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup ekibi 68 Aksaray Belediyespor’a kiralanan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Süleyman Cebeci’de bulunuyor.
Kiralık olarak gönderilen ve Trabzonspor’a geri dönecek oyuncular şunlar: Teklic (Karagümrük), Kourbelis (Karagümrük), Arda Akbulut (1461 Trabzon), Süleyman Cebeci (68 Aksaray Belediyespor), Lahtimi (Wydad AC), Gomez (Cadiz), Hakan Yeşil (1461 Trabzon), Murat Cem Akpınar (Sakarya), Emirhan Zaman (1461 Trabzon), Caner Uzun (Sebat), Veysel Sönmezsoy (Sebat), Hakan Aydın (Sebat), Serkan Asan (Pendik).
Trabzonspor’un teknik heyeti ve yönetimi, bu oyuncuların bir kısmıyla yollarını ayırarak kadroyu yenilemeyi planlıyor. Transfer sürecinin devam ettiği belirtilirken, kulübün gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturma hedefinde olduğu vurgulanıyor.

Ağustos Gerçe