Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç MÜSİAD ailesi iftarda buluştu

Aksaray’da Genç MÜSİAD ailesi

Aksaray’da Genç MÜSİAD ailesi iftar programıyla birlikte bir araya geldi. Aksaray Genç MÜSİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa yoğun katılım gösterildi

Programa, Genç MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komsiyon Başkanı Ömer Faruk Uysal, Girişimcilik Komisyon Başkanı Ömer Faruk Çelik, Uluslar Arası İlişkiler Komisyon Başkanı Fatih Şahin, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akbulut, İlhan Yıldırım, Ali Emre Yıldız, Emre Celal Taş, Genç MÜSİAD Aksaray Başkanı Said Sametoğlu, Yönetim Kurulu ve çok sayıda üye katıldı.

Aksaray Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu programda yaptığı konuşmasında,  “Genç iş dünyası olarak  ülkemizin kalkınması adına çalışmalar yapmaktayız. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren üye portföyümüz ile Aksaray Genç MÜSİAD Ailesi her geçen gün büyümektedir.  Büyüyen ailemiz ile yeni yatırımlar yaparak başta ülkemiz olmak üzere bölgemize ve şehrimize katma değer sağlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sametoğlu konuşmasının devamında ise; “Şehrimiz de olmayan ama eksikliği hissedilen yeni bir yatırım kolunu MÜSİAD Ortaklık Kültürü altında yakın zamanda faaliyete geçirerek istihdama ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacağız. Genç MÜSİAD ailesini oluşturan biz genç iş insanları adına ortak söylemde bulunmak gerekirse, Üretim, Sanayi, Teknoloji, Sağlık, Eğitim, Kültür Sanat vb her alanda ülkemizin en ön sıralar da yer alması için en büyük temennimiz enerjimizi ülkemizin kalkınmasına harcamaktır” şeklinde konuşmasını tamamladı.

İftar programında diğer bir konuşmacı olarak söz alan Genç MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komsiyon Başkanı Ömer Faruk Uysal, Genç MÜSİAD’lar tarafından yürütülen çalışmalara değindi.

Komisyon Başkanı Uysal, Genç MÜSİAD özetle, iş birliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; çalışma platformudur. Aksaray şubemizin üyeler arası gerçekleştireceği yatırım faaliyetlerine Genel Merkez olarak desteğimizin tam olduğunu belirtmek isterim. Bu minvalde Aksaray’ımızın tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla belirli periyotlarda gerçekleştirdiğimiz Bölgesel İş Geliştirme  (BİG) Toplantımızı Eylül ayında Aksaray’da yapma kararı aldık” dedi.

MÜSİAD’ın  Türkiye’nin üretim, istihdam ve ihracatına önemli rolü olduğuna değinen Uysal; “Bölgesel İş Geliştirme (BİG) Toplantılarının iş bağlantıları kurulması açısından önemli olduğuna dikkat çeken Uysal, Ankara, Aksaray, Antalya, Adana, Karaman, Konya, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Mersin, Nevşehir ve Niğde olmak  üzere 12 farklı şehirden 2000 iş insanının katılması planlanıyor. Türkiye’nin üretim, istihdam ve ihracatında önemli bir role sahip olan MÜSİAD, üyelerinin yeni pazarlara açılması ve katma değerli ihracat yapabilir hâle gelmesi adına çeşitli organizasyon ve fuarlar ile faaliyetlerini yürütmeye devam edecektir” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi