Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Girişimciler Yönetim Kurulu yenilendi

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Genç Girişimcilik Topluluğu’nun yeni yönetim kurulunun belirlendiğini açıkladı.  Aksaray Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıda ile Genç Girişimcilik Topluluğu’nun yeni yönetim kurulu belirlendi.

Aksaray üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülin Tabakan danışmanlığında yapılan toplantı ile yeni yönetim kurulunun belirlendi. Toplantıya, TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Yönetim Kurulu üyesi Onurcan Kaban ve Cennet Altın katıldı.

Yeni oluşturulan Yönetim Kurulunda;

Topluluk Başkanı: Zeynep Ünal

Topluluk Başkan Yardımcısı: İsmail Hakkı Çetintaş

Denetim Kurulu Başkanı: Cennet Altın

Denetim Kurulu Üyesi: Tolga Çetik

Muhasip Üye: Bengü Er

Topluluk Yönetim Üyesi: Tuğrul Kudret Zor

Topluluk Yönetim Üyesi: Hilal Özyetim yer aldı.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci yaptığı açıklamasında;  “Aksaray Üniversitesi Genç Girişimcilik Topluluğu olarak, yeni yönetim kurulunun ülkemize, şehrimize ve üniversitemize hayırlı olmasını dileriz. Bu görev sürecinde, genç girişimcilerin potansiyelini ortaya çıkarmayı ve başarı dolu projelerle topluluğumuzu güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Yeni dönemde birlikte çalışarak daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyor, üniversitemizin adını daha da ileriye taşımak için elbirliğiyle çaba harcayacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.