Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç girişimciler ve teknoloji severler buraya

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan duyuru ile TUBİTAK tarafından eleştirilen Girişimcilik Destekleme Programı (BİGG) başvurularının başladığı ifade edildi.

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan

TUBİTAK tarafından geliştirilen ve girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini iş planlarına dönüştürmelerine olanak tanıyan bu yarışma, katılımcıların yüzde 3’lük bir hisse karşılığında 900 bin TL’ye kadar desteklenmesine olanak tanıyor.

Programa başvuruların, TÜBİTAK Tarafından seçilen uygulayıcı kuruluşlar üzerinden gerçekleştirildiği ifade edilirken, iş fikri başvurularının toplanması ve değerlendirilmesinin başarılı geçmesi durumunda katılımcılarla iletişime geçilecek.

Bu program teknoloji ve yenilik odaklı genç girişimcilerin ön plana çıkması bakımından önem arz ediyor. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişilerin; https://bilisimvadisi.com.tr/programlar/tubitak-bigg/?fbclid=IwY2xjawFjMjRleHRuA2FlbQIxMAABHalkwB0NDQ8kYbL1PpHogEd1vFfWi4uQeLXj4G5myNfnh7Zu-kLrxB4W0A_aem_i1nCmQv4DUVvXmePN8_1Ug adresi üzerinden bilgi alablieceği ifade edildi.

Ağustos Gerçe