Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genç Girişimciler ve İstihdam Temsilcileri Bir Araya Geldi

Aksaray TOBB Genç Girişimciler

Aksaray TOBB Genç Girişimciler Kurulu, şehir içerisinde gerçekleştirdikleri çalışma kapsamında düzenli olarak yaptıkları “Her Ay Bir Söyleşi” programını bir kez daha gerçekleştirdi. İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aksaray İl Koordinatörü Salih Karlı’nın katılım sağladığı program kapsamında, üniversite ve lise öğrencileri ile de bir araya gelindi.

Mahmut Akkuş ve Salih Karlı, konuşmacı olarak katıldıkları bu program kapsamında liseli ve üniversiteli öğrencilere yönelik bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Açıklamanın temel konusu ise “iş dünyasına atılacak ilk adım” oldu. İŞKUR ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun gençlere yönelik teşviklerinden söz eden konuşmacılar, yol gösterici tavsiyelerde de bulundu.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler organizasyonunda gerçekleşen programa, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş da katılım sağladı. Koçaş, burada yaptığı konuşma kapsamında, girişimcilerin ekonomiye kazandırılmasının önemine vurgu yaptı.

Aksaray Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ve Lise Girişimcilik Öğrenci Konseyleri üyeleri, programın sonunda soru-cevap bölümüne katılarak, merak ettikleri konular hakkında konuşmacılardan detaylı bilgi aldılar. Gerçekleşen bu etkinlik genç girişimciler ve istihdam temsilcilerinin bir araya gelmesi ve istişarede bulunması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe