Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelecek Partisi il Başkanı Gafur Yıldız, Geleceğimizi ‘Yeni bir yol’ sloganı ile belirliyoruz

Gelecek Partisi İl Başkanları Ankara’da istişare kampında toplandı

Gelecek Partisi İl Başkanları

Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız, ‘Yeni Bir Yol’ sloganıyla halkımızla buluşacağız

Ankara’nın Haymana ilçesinde düzenlenen Gelecek Partisi genişletilmiş istişare kampı, partinin il başkanlarını bir araya getirdi. Toplantıda, parti yöneticileri “Yeni bir yol” sloganıyla çıktıkları yolda, ahlaklı, özgürlükçü ve demokratik ilkeler doğrultusunda yol haritasını belirledi.

Kamp boyunca yapılan çalışmalar kapsamında Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız, Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Gafur Yıldız, kamp hakkında yaptığı açıklamada, “Yeni bir yol” adı altında düzenledikleri istişare kampının seçim sonrası genel durum değerlendirmesi için önemli bir platform olduğunu belirtti. İllerdeki genel durumları değerlendirerek önümüzdeki çalışmalar için yol haritası belirlediklerini ifade etti.

Kamp boyunca, parti il başkanları halkın beklentilerini ve partiye dair stratejileri tartışarak, daha etkili bir parti olmanın yollarını aradılar. Ayrıca, iktidarın yapması gereken eksiklikler ve ülkenin geleceği konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Gelecek Partisi’nin düzenlediği genişletilmiş istişare kampı, parti içi birlik ve beraberliği pekiştirme açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Fatma ALTINOK

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu,
Sıradaki Haber Akin Köyünde Hizmete Doğru Adım: Vali Kumbuzoğlu İstekleri Dinledi!