Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geleceğin Mimarlarıyla Buluşma: Milletvekili Aydoğdu’dan Tavsiyeler!

Milletvekili Aydoğdu ve İl

Milletvekili Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, Aksaray Abdülhamid Han Fen lisesini ziyaret etti.

Aksaray AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Abdülhamid Han Fen lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında, okulun eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Milletvekili Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, öğrencilerin ders çalışma ortamlarını ve laboratuvarlarını inceleyerek, okulun fiziki koşulları hakkında bilgi edindiler. Ayrıca, öğrencilerin akademik başarıları ve sosyal etkinliklere katılımlarıyla ilgili bilgi aldılar.

İl Müdürü Alpaslan ve Milletvekili Aydoğdu, liseli gençlerle yakından ilgilenerek geleceğe yönelik planlarını dinleyerek, tavsiyelerde bulundu. Türkiye devletinin bugünlere kolay gelmediğini dile getiren Aydoğdu, milli ve manevi şuurdan uzak kalmadan, devletine ve milletine bağlı bireyler olmalarını gerektiği gençlere yeniden hatırlattı.

Geleceğin inşa edilmesinde rol üstlenecek olan gençlerin mesleki yaşamlarında ve ülkeye sağlayacakları katkıları üzerine konuşan Milletvekili Aydoğdu, gençlerin milli duygularla hareket etmeli gerektiğinin altını çizdi.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerle yapılan toplantıda, eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Aydoğdu ve İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan, okul yönetimi ve öğretmenlerine gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Fatma Altınok