Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geleceğin Kodlayıcılarına Davet: Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları Açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı,

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında Deneyap Teknoloji Atölyelerinin başvurularının başladığını açıkladı.

2023- 2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönümümün başlamasının ardından 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıflarda eğitim gören öğrencilere yönelik oluşturulan Deneyap Teknoloji Atölyelerine başvurular başladı. 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyelerinde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi alacaklar.

Üç aşamadan oluşan Deneyap Teknoloji Atölyeleri ile başvuru yapan adaylar E- Sınav’a tabi tutulacak.  E- sınavı başarı ile tamamlayan belli sayıdaki adaylar ikinci adıma geçecek. İkinci adımda adayları Çevrimiçi Eğitim ve Görev Tamamlama bekliyor. Bu aşamayı da başarı ile tamamlayan adaylar Uygulama Sınavına davet edilecek. Üç aşamayı da başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanacak.

Adaylar bu süreci Kurumsal Yönetim Sisteminden takip edecek olup atölyeye son başvurunun son tarihi 25 Şubat 2024’tür. Başvuru yapacak adaylar detaylı bilgilere https://www.deneyap.org/tr/ adresinden ulaşabilecek.

Haber: Fatma Altınok