Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELECEĞİN GAZETECİLERİNDEN RÖPORTAJ

aile ve sosyal politikalar

aile ve sosyal politikalar İl müdürlüğü koruma ve bakımıaltındaki çocuklar aksaray valisi aykut pekmez’in eşi yeşim pekmez  ile “Çocuk hakları” konulu röportajgerçekleştirdiler. 

Özel neslin fen lisesi öğrencisi Özge yılmaz ile bilimteknik koleji öğrencisi furkan canlıer’i vali konağında ağırlayan yeşimpekmez  aile ve sosyal politikalar İlmüdürlüğü tarafından hazırlanan bültende yayımlanacak röportaj için çocuklarınsorularını cevaplandırdı.

Çocuk, çocuk hakları ve çocukluğunuzdaki 23 nisan bayramı;konularındasorularyönelten çocuklarla keyifli bir görüşme yapan yeşim pekmez ; özellikleçocukluğundaki 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramlarını çok özlediğinisöyledi. büyük heyecan duydukları bayramları hiç unutamadığını ifade edenpekmez; bu bayramın her çocuk için özel bir anlamı olduğunu belirtti.

Çocuk hakkı ve hakları konusunda görüşlerini ve sorularıcevaplandıran pekmez; her toplumda çocuğun değerli olduğunu ancak türktoplumunda bu değer daha üst seviyede tutulduğunu söyledi.

Çocuklarla bir süre sohbet eden yeşim pekmez  dersleri hakkında bilgi aldığı çocuklaraeğitim hayatları ve ileriki yaşamlarında başarılar diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi personelleri tarafından şehir
Sıradaki Haber Başkan Dinçer’den Çevre Temizliği Çağrısı: “Daha Temiz Bir Aksaray İçin Birlik Olalım!