Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazze’ye Umudu Taşıdılar: Ak İrfan Koleji öğrencileri paraları Filistin’e gönderdi!

Aksaray Ak İfan Koleji

Aksaray Ak İfan Koleji öğrencileri, sergilemiş oldukları davranış ile başta akranları olmak üzere herkese örnek oldu.

Ak İrfan Koleji’nde Ramazan ayı içerisinde yapılan ödüllü yarışma olan “Benim Bereketli Ramazanım” isimli yarışma sonucunda kazanan öğrenciler belli oldu. Öğrenciler, kazandıkları ödülleri Filistin-Gazze’ye göndermeyi tercihe etiler.

Ak İrfan Koleji 4’üncü sınıf öğrencisi Zeynep Daban ve 5’inci sınıf öğrencisi Ömer Cihat Altındal, yarışma kapsamında kazanmış oldukları para ödüllerini İrfan Koleji Değerler Eğitimi Koordinatörü H. Mete Kılıç’a Gazze’ye gönderilmek üzere teslim ettiler.

Konu hakkında açıklama yapan Ak İrfan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özlük, “öğrencilerimizin örnek davranışları bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizin ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Ak irfan Kolejinin amacı böyle öğrenciler yetiştirmek. Akademik başarının yanında milli ve manevi değerlere sahip öğrenciler yetiştirme idealini kurulduğumuzdan bu yana hiç kaybetmedik. Değerler eğitimi kapsamında mükemmel projeler ve çalışmalar yapmaktayız. Bize güvenen ve çocuklarını bizlere teslim eden tüm velilerimize teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’ın yeniden il oluşunun 35. yılı; Başkan Dinçer’den tarihi açıklama!