Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZLI İÇECEK DEĞİL MEYVE SUYU İÇİN

her mevsim insanların içebileceği

her mevsim insanların içebileceği sağlıklı içecek olansıkma meyve suları hakkında vitamin deposu işletmesi sahibi kamil koyun ilekonuşarak bilgiler aldık.

koyun;. “vitamin deposu sağlıklı içecekler satıyorum.burayı bir hafta önce açtık taze sıkılmış meyve suları, meyve kokteylleri,adana usulü muzlu süt ve atom adı verdiğimiz kokteyl ve şalgam suyu satıyoruz. İçecekleriniçinde hiçbir katkı malzemesi olmayan doğal ve gayet sağlıklı içecekler mevcut.

meyveleri kendim seçerek alıyorum. temizliğine azamidikkat ediyoruz çünkü burada insanların sağlıklı besinler alması içinçalışıyoruz. meyvelerin günlük seçmek ve temizliği muhafazası gibi konulardaihmal bütün emeğimizi boşa çıkarır.

zaten meyve sularını ve kokteylleri insanların gözüönünde hazırlıyoruz. bu şekilde insanlar daha memnun oluyor, daha çokürünlerimize güveniyor” dedi.

böyle bir yer açmafikir nasıl aklınıza geldi?

ben 3 yıldır aksaray’dayım. genel anlamada burada bu türbir işletmenin az olduğunu fark ettim. aksaray’da böyle bir işletmeye ihtiyaçduyduğum için.

fiyatlar nasıl

ananas suyu şu an pahalı olduğu için biraz daha pahalıama onun haricinde genelde 5 ile 8 tl arasında. İnsanlar gazlı içeceklerdenuzaklaşıp sağlıklı içeceklere yönelmesi için fiyatlarımızı düşük tutuyorum.

talepler nasıl?

yeni açılmamıza rağmen talepler iyi. en çok portakal elmahavuç ve nar suyu atom ve muzlu süt talep görüyor. adana usulü muz süt özeldolap yaptırdık. bu dolap sütü kar haine getiriyor. kar haline gelen sütüçeşitli meyvelerle blenderden geçiriyoruz. bu şekilde sütün asit oranınıdüşürüyor buda bir ferahlık veriyor. bu kokteyl de 7 tl. bu karışımın ballı,çilekli, fındıklı gibi çeşitleri var. bu daha çok adana’ya özgü bir karışımburada da oldukça ilgi görüyor.

haber ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Aksaray İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk; “Bayramlar sevgi ve muhabbeti kuvvetlendirmesi bakımından eşsiz fırsatlardır”