Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZİLERE ANITKABİR’DE MUHTEŞEM KARŞILAMA

türkiye cumhuriyetinin kurucusu mustafa

türkiye cumhuriyetinin kurucusu mustafa kemal atatürk’ünvefatının 80. yıldönümü dolayısıyla ankara’ya giden aksaray muharip gazilerderneğine mensup gaziler, ankara’da çok büyük sevgi gösterisi ile karşılandı.

türkiye muharip gaziler derneği aksaray temsilcisi gazimustafa dağ ile beraberindeki gazi heyeti anıtkabir’de düzenlenen atatürk’üanma törenine katıldılar. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diğer siyasiliderlerinde katıldığı 10 kasım töreninde aksaraylı gazilere çok özel ilgigösterildi.

tören alanında ilk sıraya yerleştirilen aksaraylıgaziler, askeri ve sivil halkın yanı sıra devlet idarecileri tarafından daziyaret edildi. aksaraylı gaziler cumhurbaşkanı erdoğan’ın hemen ardındanatatürk’ün kabrini ziyaret eden ilk heyet oldu. komutanlar, anıtkabir’deaksaray’ı temsil eden gazilere her türlü ilgiyi gösterdiler ve sevgigösterisinde bulundular.

aksaraylı gaziler atatürk’ün kabrini ziyaret ettiktensonra anıtkabir’de yer alan müzeyi gezdiler. gaziler daha sonra ilk tbmmbinasını gezerek incelemelerde bulundular. burada aksaraylı gazileri görenvatandaşlar öylesine duygulandılar ki gözyaşı dökerek gazilerle hatırafotoğrafı çektirdiler. gazilerin ellerini öperek “ İyi ki varsınız sizlerolmasanız bizlerde olmazdık” diyerek duygularını dile getirdiler.

daha sonra polatlı ilçesine giden aksaraylı gaziler,sakarya meydan muharebesinin yapıldığı yerlerde ve anıtların bulunduğuşehitliklerde gezi ve incelemelerde bulundular. daha sonra gaziler türkiyemuharip gaziler derneği genel merkezini ziyaret ettiler.

gazi mustafa dağ “ankara’da anıtkabir’de düzenlenen 10kasım törenlerinde aksaraylı gaziler olarak aksaray’ımızı en güzel şekildetemsil ettik. bizleri çok güzel karşıladılar. ağırladılar. allah emeği geçenherkesten razı olsun” dedi.

(haber merkezi)

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!