Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazilerden Belediye Başkanı Dinçer’e ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra kendisine yönelik yapılan ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dinçer’i bu kez de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube’si ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ziyaret edecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki gaziler heyeti Kıbrıs Barış Harekâtının 50. yıl dönümü vesilesiyle bu ziyareti gerçekleştirecek.

Kıbrıs’a gitmeden önce Aksaray’da bir takım ziyaretler gerçekleştiren gaziler, önce Vali Kumbuzoğlu’yu ziyaret etti, daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ile bir araya geldi.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek hayırlı yolculuklar diledi ve “uğuruna savaştığı topraklara gidiyorlar” ifadelerine yer verdi.

Gaziler tarafından yapılan bu ziyaret Aksaray’da gaziler ve yerel yönetim arasındaki iletişimin sürekli kılınması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe