Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZİLERDEN BAŞKAN YAZGI’YA TEŞEKKÜR

türkiye muharip gaziler derneği

türkiye muharip gaziler derneği aksaray Şube başkanı mustafadağ öncülüğünde aksaraylı gaziler kıbrıs barış harekâtının 44. yıldönümü vesileile belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ziyarette gaziler, dernek faaliyetinden bahsederken gazilerderneği Şube başkanı mustafa dağ, belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın yaptığıhizmetlerden ve gazilere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

aksaray belediyesinin her zaman gazilerin yanında yeraldığını belirten gaziler derneği başkanı mustafa dağ, tsk tarafındangerçekleştirilen kıbrıs barış harekatı’nın üzerinden 44 yıl geçtiğini söyledi.harekât ile birlikte adada türklerin refaha kavuştuğunu söyledi. 

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, kıbrıs adası’ndatürklerin uğradığı baskı ve zulmü ortadan kaldırmak tsk’nın adaya çıkarmayapmasıyla ilgili olarak “millet olarak gittiğimiz her yerde adalet ve barışgetirdik” dedi.

başkan yazgı, ‘gaziler bizimgururumuzdur’ diyerek gazilerimizin milletimizin gönlünde hep saygın kişilerolduğunu söyledi. ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan yazgı,nazik ziyaretlerin dolayı gazilere teşekkür etti.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar
Sıradaki Haber Tarihi Miras Yeniden Hayat Buluyor: II. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü Restore Ediliyor!