Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZİLER BİR ARAYA GELDİ

kıbrıs barış harekatı’nın 44.yıl

kıbrıs barış harekatı’nın 44.yıl dönümü nedeniyle konya ilinde kutlanan etkinliklerin ardından aksaray’da kıbrısgazileri ve malul gaziler eşleri piramit kafede bir araya geldi. 

kıbrıs barış harekatı’nın44. yıldönümü münasebeti ile düzenlenen kahvaltı programına belediye başkanvekilisüleyman canbulut,belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın eşi hasibe yazgı,  türkiye muharip gaziler derneği aksaray Şubesidernek başkanı mustafa dağ, gaziler ve gazi yakınlarıkatıldı.

programda konuşan türkiyemuharip gaziler derneği aksaray Şubesi dernek başkanı mustafa dağ “ebediyeteintikal eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum. kahraman gazilerimize sağlıksıhhatler diliyorum. katkılarından dolayı belediye başkanımız haluk Şahinyazgı’ya, eşi hasibeyazgı’ya, belediye başkanvekili süleyman canbulut’a vekatılan kıbrıs gazilerimize ve eşlerine teşekkür ediyorum” dedi.

başkanvekili süleymancanbulut ise konuşmasında davetlerini kırmayan gazi ve yakınlarına teşekküretti. gaziliğin hem büyük türk milletinin geleneklerine göre hem de dinimizegöre yüce bir mertebe olduğunu dile getiren canbulut, vatan için şehadeteulaşmış tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilere allah’tan rahmetdiledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde
Sıradaki Haber Selçuklu Külliyesi’nde detaylar belli oluyor; İçerisinde neler var?