Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

aksaray valisi ali mantı’nın

aksaray valisi ali mantı’nın eşi işıl mantı  gazi ve Şehit ailelerine ziyaretlerdebulundu. 

işıl mantı , emniyet müdürü eşi reyhan karabağ, aile,Çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürü eşi türkan aktürk ile birlikte gazi kazımyılmaz ile Şehit yunus emre akbaş ve yalçın sevindi’nin ailelerini evlerindeziyaret etti.

Şehit ailelerini ziyaret ederek tanıştıklarını, varsasorunlarının çözümüne yardımcı olmak istediklerini belirten işıl mantı  devletin ve milletin şehitlerin emanetiailelerinin her zaman yanında olduğunu belirtti.

işıl mantı ziyarette bulunduğu Şehit yunus emre akbaş’ın babası mustafa annesihatice akbaş ile bir süre görüştü. bütün şehitlere allah’tan rahmet dileyenişıl mantı , evlat acısının büyüklüğünün ölçülemeyeceğini ifade ederek inananinsanlar için şehitliğin ölümden ziyade bir mükâfat olduğunu şehitler sayesindevatan topraklarında yaşadıklarını belirtti.

işıl mantı  dahasonra Şehit yalçın sevindi’nin anne ve babasını ziyaret etti.

nevin-nail sevindi ile görüşerek bir süre sohbet eden işılmantı  Şehit anneleri ve babalarını görmekaileleri ile tanışmaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını bu ziyaretleriyapmaya devam edeceklerini belirtti.

işıl mantı beraberindeki heyet ile daha sonra 15 temmuz 2016 tarihinde genelkurmaybaşkanlığı önünde terör örgütünün ihanet kalkışmasına karşı geldiği sıradabacağından yaralanan gazi kazım yılmaz’ı ziyaret etti.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti