Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZETECİLİK, KİTLE İLETİŞİMİNİN EN DİNAMİK ALANLARINDAN BİRİSİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof.

aksarayÜniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, “10 ocak Çalışan gazetecilergünü” münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

gazeteciliğin,kitle iletişimi ve haber alma hakkının işlevselliği bakımından en dinamikalanlardan birisi olduğunu söyleyen asÜ rektörü, ilkeli, etik değerlere bağlıhazırlanan bilgi ve haberlerin, kamuoyunun aydınlatılması açısından öneminedikkat çekti. gazeteciliğin, toplumun haber alma ihtiyacını karşılamabakımından sorumluluk gerektiren bir kamu hizmeti olduğuna da vurgu yapan prof.Şahin, “İletişim alanı, modern çağın teknolojileriyle birlikte hızlı ve etkilişekilde gelişiyor. doğru, objektif ve sorumluluk bilinciyle yapılan meslekifaaliyetler demokrasiyi de geliştirme özelliğine sahiptir. ahlaki ölçüleretrafında ve toplum menfaati gözetilerek icra edilen gazetecilik, ülkemizin geleceğibakımından önem arz etmektedir” dedi.

Şahin,sözlerini şu şekilde tamamladı: “Çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulmasıbakımından gösterdikleri gayretler münasebetiyle, şehrimizde görev yapan yerelve yaygın medyanın tüm temsilcilerine teşekkür ediyor, ‘10 ocak Çalışangazeteciler günü’nü kutluyoruz” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bayramda Ihlara Cam Terası ve
Sıradaki Haber Ihlara Cam Terası ve Kafeterya: Mükemmel Manzara Eşliğinde Bayram Keyfi!